Tasmanië

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Tasmanië

Onroerend goed te koop in Tasmanië

Bent u op zoek naar onroerend goed te koop in Tasmanië?

Tasmanië is een geïsoleerde eilandstaat voor de zuidkust van Australië, bekend om zijn uitgestrekte wilde en onregelmatige territoria, grotendeels beschermd door parken en natuurreservaten. Op het schiereiland Tasmanië staat de 19e-eeuwse gevangenis van Port Arthur en nu een openluchtmuseum, terwijl in de havenstad Hobart, de hoofdstad van het eiland, de Georgische pakhuizen van Salamanca Place kunstgalerijen en boetieks herbergen.

Als u een onroerend goed te koop in Tasmanië wilt kopen, moet u weten dat de onroerendgoedsector in Tasmanië negatieve signalen opvangt voor een bloeiende vastgoedmarkt, zelfs als de prijzen sterker zijn dan ooit.

Uit het laatste kwartaalrapport van het Real Estate Institute of Tasmania bleek dat de gemiddelde prijs van Hobart's huis in de loop van het jaar tot februari met 12% is gestegen.

 

Een daling van 3,8% in de huizenverkopen in Hobart in dezelfde periode geeft aan dat de markt energie verliest.

De voorspellingen zeggen dat tegen het einde van dit jaar de markt in Hobart koud zal worden.

Het gebrek aan eigendom op de markt helpt de prijzen omhoog te duwen, maar maakt potentiële kopers van onroerend goed te koop in Tasmanië ook voorzichtiger.

De prijzen stijgen en mensen beginnen te mompelen.

Er is echt behoefte aan nieuw onroerend goed te koop op de Tasmanische markt om aan de vraag te voldoen.

 

Wat de hoofdstad betreft, Hobart verliest zijn titel van de meest betaalbare stad in Australië, met een gemiddelde huizenprijs die nu op één lijn ligt met Adelaide.

 

Hobart en de omliggende gebieden domineren de lijst van de 10 meest gewilde buitenwijken van Australië, met Battery Point, North Hobart, Richmond.

De gemiddelde huizenprijs van Hobart voor het kwartaal van april is 19% gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en verreweg de grootste stijging van enig ander kapitaal.

Tasmanië is momenteel de populairste markt in Australië, we hebben deze golf van activiteit zeker nog nooit gezien.

Werkgelegenheidsgroei en slechte woningbouw waren de twee factoren die de prijzen opdreven.

Hoewel investeerders in onroerend goed waarschijnlijk een sleutelfactor zijn bij prijsstijgingen, suggereert de sterke groei van de huurvraag dat de markt wordt ondersteund door mensen die een woonruimte nodig hebben.

  •  
    Verhuizen naar Tasmanië. Expatriate en woont in Tasmanië

      De enige eilandregio van het Australische continent, een prachtige wieg van parken en natuurreservaten, de natie die vandaag het doelwit van onze mini-gids zal zijn, is Tasmanië! Met zijn hoofdstad Hobart, die meerdere kansen en schoonheden biedt om jaarlijks toeristen van over de hele wereld a ...

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB